Canis klikkerINSTRUKTØRkurs

Canis klikkerINSTRUKTØRkurs

Vil du bli klikkerinstruktør? Dette er kurset du leter etter...

Vil du bli en av Nordens beste klikkertreningsinstruktører? Canis sin 1-årige klikkerinstruktørutdanning er kurset der mange av de mest kjente hundeinstruktørene i Norden startet sin karriere. Vi har nå tilrettelagt instruktørutdanningen slik at hele kurset gjennomføres ONLINE slik at det er enkelt å delta samme hvor i Norden du bor.

I løpet av kurset vil du få et krystallklart bilde av de enkelte treningsferdighetene som god klikkertrening består av – og ikke minst hvordan du mest mulig effektivt kan kommunisere dette til dine kurselever.

Undervisningen foregår i form av videoleksjoner, ukentlige live webinarer og tilbakemeldinger gjennom kursets lukkede Facebook-gruppe der du kan sende inn treningsfilmer og spørsmål gjennom hele året. Morten Egtvedt og Cecilie Køste står for det meste av undervisningen, og du vil også møte flere utenlandske gjesteforelesere i løpet av kurset.

Årets instruktørkurs er allerede i full gang, og vi tar ikke imot påmeldinger akkurat nå. Men over nyttår åpner vi for påmeldinger til neste instruktørkurs som begynner i slutten av august 2018. Meld deg på Canis sitt nyhetsbrev, så blir du orientert så snart vi åpner for påmeldinger igjen.

Og i mellomtiden er det bare å trene… og husk at Canis Hundeskole sitt klikkerTRENERkurs gir deg basicen du trenger for å være klar for instruktørkurset. Klikkertrenerkurset arrangeres i flere lokale avdelinger hvert år, så bare sjekk kursplanen for å finne ditt nærmeste kurs.

mvh

Morten Egtvedt & Cecilie Køste

 

mortenogcecilie2011-600