Forumregler

1. Rådene du får i dette forumet er kun representative for den enkelte skribent, og må ikke tolkes som «råd fra Canis». Hvilken treningsfilosofi Canis står for kommer tydelig frem i våre bøker/artikler, og ikke minst når du deltar på kurs hos Canis Hundeskole. Men alle har rett til sine egne meninger, og er derfor velkomne til å bidra med sin kunnskap og sine meninger i dette forumet, så lenge forumreglene overholdes. Husk at det du skriver på nett er der «for alltid».

2. Diskuter sak! Personangrep er forbudt. Enhver form for trakassering og mobbing er forbudt. Tenk på at alle har forskjellig kompetansenivå, og uttaler seg på bakgrunn av dette. Bruk moderatorene! Vi er her for dere og ønsker at alle skal trives best mulig. Ser du brudd på denne eller andre forumregler, kontakt en moderator, eller trykk «Rapporter misbruk».

3. Gi nye innlegg en beskrivende tittel, og post i et forum som passer til emnet. Post kun ett sted. Bruk søkefunksjonen i forumet før du starter en ny tråd. Svar gjerne på en gammel tråd fremfor å starte en ny. Det er ikke tillatt med bilder, legg heller ved en link. Det er heller ikke tillatt med signatur, ønsker du å legge inn informasjon om deg selv og link til hjemmeside kan dette gjøres under din profil.

4. Hold deg til emnet i tråden. Naturlige digresjoner til andre relaterte tema er tillatt. Hvis man kommer inn på helt andre tema, bør tråden avsluttes og ny tråd startes basert på nytt tema. Dette bidrar til å holde forumet søkbart.

5. Språk og tiltaleform på forumet skal holdes på et saklig nivå, og ikke inneholde ord eller uttrykk som kan virke støtende på dine meddebattanter. Bruk skriftspråk, norsk bokmål/nynorsk, svensk eller dansk, unngå dialekt eller SMS-språk. Dialekt/SMS-språk er vanskelig å lese, spesielt for synshemmede. Vis respekt for de andre medlemmene, gi ros og positiv tilbakemelding til innlegg du setter pris på.

6. Vern om din egen og andres identitet. Publisering av personers identitet eller informasjon som kan bidra til å finne en persons identitet er ikke tillatt. Hele eller deler av PM og epost skal ikke gjengis i forumet.

7. Alt som bryter mot norsk lov eller oppfordrer til brudd av norsk lov er forbudt. Vi henviser spesielt til Lovens 23de Kapitel om Ærekrænkelser: Se http://www.lovdata.no/all/tl-19020522-010-027.html#247 Lenker til enhver form for pornografisk eller annet upassende innhold er forbudt.

8.Innlegg som bryter med forumreglene kan bli redigert eller slettet av moderatorer uten ytterligere varsel eller forklaring. Tråder som sklir ut kan bli låst eller slettet i sin helhet uten videre varsel. Ved alvorlige eller gjentatte regelbrudd kan du bli utestengt midlertidig eller permanent. Konkrete spørsmål om slettede tråder eller andre inngrep av moderatorer tas opp via PM med en moderator eller webmaster. Tilbakemelding til forumledelse eller moderatorer kan diskuteres i forumet på generelt grunnlag forutsatt at det holder et saklig nivå. Vær konstruktiv i din tilbakemelding til oss og gi gjerne konkrete forslag til hvordan ting kan gjøres annerledes.

9. Enhver form for kjøp, salg eller annonsering i forumet er forbudt. Reklame for bedrifter, nettsteder, oppdrettere eller andre kommersielle aktører er ikke tillatt. Det gjøres unntak for innlegg om savnede dyr.

10. Canis-redaksjonen forbeholder seg retten til å bestemme hvem de ønsker / ikke ønsker som medlemmer av forumet. Å delta på forumet er ingen menneskerett. Alle deltakere i forumet forventes å bidra positivt til å gjøre forumet bedre. Hvis du ikke gjør dette (f.eks. ved å bare skrive negative ting eller innlegg som ikke er til hjelp for noen) kan du bli utestengt fra forumet uten varsel, forklaring eller ankemulighet.

Takk for at du hjelper oss å gjøre forumet til et trivelig og lærerikt sted for oss alle! 

mvh

Morten Egtvedt

(webmaster)