Hundetidsskriftet Canis

Hundetidsskriftet Canis

Nordens ledende hundefaglige tidsskrift - for seriøse hundeeiere og trenere.

I hundetidsskriftet Canis finner du treningstips og interessante artikler om hund og hundetrening. Du får artikler om lydighet, agility, brukshund, læringspsykologi, etologi og enda mer – skrevet av flere av de fremste hundeinstruktører og hundebokforfattere fra både Norden og utlandet.

Canis retter seg både mot de mest erfarne og aktive hundeeierne. En stor del av våre lesere er hundeinstruktører, oppdrettere og andre seriøse hundeeiere som hele tiden vil lære mer. Men vi har også mye stoff tilpasset nye hundetrenere som ønsker å lære hundetrening grundig fra bunnen.

Norsk forsideHundetidsskriftet Canis har siden 1998 påvirket det nordiske hundemiljøet i retning av mer positive og effektive treningsmetoder, og er anerkjent som Nordens ledende hundefaglige tidskrift.

Tidsskriftet kommer i postkassen din 6 ganger pr. år, og et års abonnement koster kr. 379,-. Bestill abonnement på Canis idag, og hold deg oppdatert på det siste innen belønningsbasert hundetrening!

PS: Når du bestiller abonnement vil du også umiddelbart få tilgang til 9 videoleksjoner som gir deg en veldig god introduksjon til klikkertrening slik at du kan komme i gang med treningen med en gang!

Klikk her for å gå til bestillingsskjema