Hei!
Det er første gang jeg leser spalten din, og jeg ble så overrasket over å lese at du ikke anbefalte tørrfor til hunden. Jeg har en welsh springer spaniel hund på 21/2 år (familiehund). Jeg har alltid blitt rådet til å bruke tørrfor. Selv synes jeg det kan virke litt ensformig. I en periode fikk han også litt middagsrester samt brødskive med leverpostei i tillegg til foret. Men vi sluttet med dette, fordi han fikk magekatarr (vet ikke om dette har noen sammenheng). Han var veldig matt i pelsen en periode før han fikk magekatarr. Nå er han frisk og fin igjen (etter tablettkur + diettfor), og vi har gått tilbake til gamleforet igjen – eukanuba med lam og ris (som sies å være veldig bra). Han får også litt solsikkeolje i maten, da jeg har hørt dette skal være bra for pelsen. Margbein bryr han seg ikke særlig om, men han er immidlertid helt vill etter `oksetiss` – ok? Det var tydelig at hunden vår likte middagsrester bra, men kanskje det ble litt mye salt og krydder i dette? Hva slags mat vil du anbefale å gi til hunden i tillegg til tørrfor, om vi ønsker å fortsette med det?
Jeg er takknemlig for svar.
Hilsen
marit